Auto -rijtips voor nieuwe chauffeurs

Spread the love

Auto -rijden kan een ontmoedigende ervaring zijn voor nieuwe chauffeurs. Het eerste wat je moet doen, is om je comfortabel achter het stuur te voelen. Als je eenmaal zelfverzekerd bent, zul je genieten van je rijden.

U moet leren al uw zintuigen te gebruiken terwijl u onderweg bent. Dit omvat het detecteren van de geuren en geluiden van uw auto scooter theorie examen oefenen. Wees je ook bewust van je blinde vlekken. Het is ook belangrijk om de meters op uw dashboard- en AC -bedieningselementen te controleren.

Tijdens uw eerste rijles zal uw instructeur u de basisprincipes van veilig rijden laten zien. Als je nerveus bent, stel dan zeker vragen. Een goede instructeur zal er zijn om uw vragen te beantwoorden.

Uw instructeur leert u ook hoe u veilig in het verkeer kunt rijden. Hoewel het niet gemakkelijk is om te wennen aan het midden van een grote stroom verkeer, is het essentieel om dit te doen.

Het hebben van een duidelijk hoofd is het belangrijkste om te onthouden wanneer u rijdt. Laat u niet afgeleid door andere bestuurders of wegomstandigheden.

Vergeet niet dat remafstanden exponentieel toenemen met snelheid. Wees alert als je breekt. Veed ook niet iemand of de achterklep. Tailgating is niet veilig en is een slechte gewoonte om aan te nemen.

Als je in sneeuw gaat rijden, controleer dan de comfortfuncties. De meeste voertuigen hebben systemen die slecht weer aankunnen.

U moet ook uw stoel en spiegels aanpassen om ervoor te zorgen dat u comfortabel bent. Controleer het rempedaal- en AC -bedieningselementen om ervoor te zorgen dat u voldoende bereik hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.