Musea – De verborgen juweeltjes

Spread the love

Het is verbazingwekkend dat een natie zo weinig als Nederland meer dan 700 tentoonstellingshallen controleert, een aanwijzing voor de sociale en geregistreerde overvloed van Nederland. De Museumkaart of Museumjaarkaart is een van de sociale voordelen van wonen in Nederland. De Museumkaart is een non-profitorganisatie die vastbesloten is om historisch centrumbezoek toegankelijker te maken voor bewoners van Nederland.

Camille Boyer, vertegenwoordiger van de Museumkaart, verduidelijkt: ‘Zeer bijna 30 jaar geleden werd er een drive opgezet door een bijeenkomst van historische centra om een ​​instrument te maken om meer galerijgasten te creëren en om individuen aan te sporen een meer fluctuerende keuze aan galerijen te bezoeken. ‘

Bij de Museumkaartvereniging zijn ongeveer 400 zalen aangesloten en elke Museumkaarthouder heeft vrije doorgang in een zaal die de kaart erkent. Er zijn enkele uitzonderingen waarbij unieke of tijdelijke presentaties kosten voor verbetering in rekening kunnen brengen.

‘Er zijn 735.000 Museumkaarthouders en het bedrag staat op de uitbreiding. Slechts 5 jaar eerder was dat 315.000. De Museumkaart wordt niet gefinancierd, dus we zijn volledig afhankelijk van de vergoeding die wordt gegenereerd door de aanschaf van een kaart. Van de inkomsten wordt 66% van het maximum van een sectiekaart uitgekeerd aan de tentoonstellingszalen bij het terug afkondigen van een gratis Museumkaartbezoek aan onze vereniging. Een deel van de inkomsten wordt gebruikt voor overheadkosten van de Museumkaart en het overgebleven geld stroomt terug naar de tentoonstellingszalen’, zegt Camille.

Bij het doornemen van de Museumkaart-site zijn alle gegevens onmiskenbaar in het Nederlands. Laat dit niemand verzwakken, want de voordelen van het bezit van deze kaart compenseren elke vertaling van de Nederlandse taal. De site registreert elk van de 400 historische centra onder de noemer; Welke Musea doen mee? Ze staan ​​op naam van Museum, Stad en Provincie. Op de site van de Museumkaart vindt u de locaties van expositieruimtes voor aanvullende gegevens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.