VeChain zet vroege omkering in nadat RSI per uur het oversold-gebied bereikt

Spread the love

De daling van Bitcoin van $ 66.000 veroorzaakte een marktbrede correctie. Als gevolg hiervan is de totale cryptomarktkapitalisatie in de afgelopen 24 uur met bijna 8% gedaald tot een totaal van $ 2,63 biljoen. Smart contract-operator VeChain deed het ook niet zo goed en verloor bijna 9% van zijn waarde in vergelijking met de afsluiting van gisteren.

De kans op een vroeg herstel vloeide echter voort uit een oververkochte RSI per uur en een lang dienende bodemtrendlijn die als ondersteuning fungeerde. Mocht VET nu sluiten boven de samenvloeiing van de 20, 50 en 200 SMA’s, dan kan een nieuwe high worden getarget rond $ 0,188.

Herstel na markeren

VET legde de basis voor een herstel na het markeren van een onderste trendlijn die sinds eind september niet is omgedraaid. Bovendien vertoonde de RSI op uurbasis al tekenen van leven na een herstel uit het oversoldgebied. welke app voor crypto is nu bekend. Een stijging van 6% zou het beroepsonderwijs op zijn 20-SMA (rood), 50-SMA (geel) en 200-SMA (groen) brengen en voorbij deze samenvloeiing zou een nieuwe high kunnen worden gevormd op de bovenste trendlijn rond $ 0,187.

Aan de andere kant zou VET zijn verliezen op het 38,2% Fibonacci-niveau willen verminderen als verkopers de prijs onder de lagere trendlijn duwen. Een defensieve lijn van $ 0,116 en een Fibonacci-niveau van 61,8% kan extra ondersteuning bieden als de bredere uitverkoop op de markt de prijs van VET blijft opdrijven.

 

Redenering

De RSI van beroepsonderwijs en -opleiding herstelde zich van het oversoldgebied en baande een weg naar 50-weerstand. In feite lijkt VET elke keer positief te reageren als de RSI per uur deze onderste regio tagt. Bovendien was de MACD per uur dicht bij een bullish crossover, terwijl de Awesome Oscillator opeenvolgende groene balken registreerde. Dit was een teken dat stieren op weg waren naar herstel.

 

Conclusie

Hoewel de bovengenoemde indicatoren enig potentieel vertoonden, is het belangrijk om te begrijpen dat ze allemaal nog steeds in bearish gebied handelden en verkopers hielpen. voorspelling van de chainlink koers is positief. Om meer longtransacties aan te trekken en een groot deel van de verkoopdruk weg te spoelen, moesten de indicatoren van beroepsonderwijs en -opleiding boven hun respectievelijke middenlijnen sluiten.

De prijs moest ook voorbij een weerstandszone stijgen bij de 20, 50 en 200 Simple Moving Average-lijnen. Het opzetten van lange transacties zou dus een groot risico met zich meebrengen en handelaren moeten wachten op verdere ontwikkelingen voordat ze beroepsonderwijs en -opleiding kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.